Minckelersstraat Maastricht Nederland in Maastricht via Huurflits

Minckelersstraat Maastricht NederlandHet appartement kenmerkt zich door hoge plafonds en prachtige authentieke kapconstructie en is geheel voorzien van een laminaatvloer. Indeling: Souterrain: prive-berging Beg. grond: Gemeenschappelijke entrée (alwaar brievenbussen en bellentableau) en authentiek ruim trappenhuis. Derde verdieping: Overloop; entree/hal appartement; uitstekend afgewerkte badkamer (v. v. douche/ligbad-combinatie, wastafel (kommodel) met meubel en zwevend toilet); aansluitend ruime berging alwaar CV en wasmachineaansluiting; ); ruime slaapkamer; woonkamer met open keuken (v. v. granieten blad, oven, inbouwkoelkast met vriezer, afzuigkap en 4 pits inductiekookplaat). Zolderetage; via een vaste trap te bereiken tweede slaapkamer met aansluitend een vide, waar het bijvoorbeeld mogelijk is een thuiskantoor in te richten.

Je vind de Appartement aan de Minckelersstraat Maastricht Nederland  te Maastricht nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Maastricht aan de Minckelersstraat Maastricht Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Maastricht. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Minckelersstraat in Maastricht wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Minckelersstraat in Maastricht – Klik hier

Details van Appartement Minckelersstraat in Maastricht

Prijs – 1140.00
Aantal kamers – 4
Woonoppervlakte – 80

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Minckelersstraat Maastricht Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren