Minckelersstraat Maastricht Nederland in Maastricht via Huurflits

Minckelersstraat Maastricht NederlandAppartement met 1 slaapkamer aan de Minckelersstraat in het centrum van Maastricht. Indeling: woonkamer met open keuken, 1 slaapkamer, badkamer met douche en toilet, inpandige berging. Vanuit zowel de slaapkamer als de woonkamer heb je een prachtig uitzicht over de stad! Er is geen buitenruimte en geen lift aanwezig.Op loopafstand van verschillende voorzieningen en bezienswaardigheden van Maastricht. Om de hoek van de Minckelersstraat ligt het Amorsplein en het Onze Lieve Vrouweplein, hier zijn verschillende restaurants en eetcafés. In de zomer is het heerlijk vertoeven op deze terrassen. Met de fiets ben je in 5 minuten bij het Centrale trein- en busstation van Maastricht. Het stadspark is te voet bereikbaar in een kleine 10 minuten

Je vind de Appartement aan de Minckelersstraat Maastricht Nederland  te Maastricht nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Maastricht aan de Minckelersstraat Maastricht Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Maastricht. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Minckelersstraat in Maastricht wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Minckelersstraat in Maastricht – Klik hier

Details van Appartement Minckelersstraat in Maastricht

Prijs – 754.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 48

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Minckelersstraat Maastricht Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren