Minderbroederssingel Roermond Nederland in Roermond via Huurflits

Minderbroederssingel Roermond NederlandEen stadsappartement gelegen op de eerste en tweede verdieping. Het appartement is gelegen in een karakteristiek gebouw aan de Minderbroederssingel in Roermond. Dit alles op loopafstand van het winkelcentrum en station. Bouwjaar ca. 1923 en in 2023 is er een nieuwe badkamer en keuken geplaatst. Het woonoppervlak van het appartement bedraagt ca. 100 m².Indeling:BEGANE GRONDEntree met plek voor eventueel de fiets en vuilnisbakken. Tevens is via de hal middels een trap toegang tot de eerste verdieping.EERSTE VERDIEPINGVanuit de hal is toegang tot de nieuwe badkamer voorzien van een toilet, vaste wastafel en douche. De woonkamer met open keuken is ook bereikbaar vanuit de hal. De keuken is voorzien van een koelkast, oven, inductie kookplaat en afzuigkap.De woonkamer biedt toegang tot een slaapkamer met zicht op de straat.

Je vind de Appartement aan de Minderbroederssingel Roermond Nederland  te Roermond nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Roermond aan de Minderbroederssingel Roermond Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Roermond. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Minderbroederssingel in Roermond wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Minderbroederssingel in Roermond – Klik hier

Details van Appartement Minderbroederssingel in Roermond

Prijs – 1000.00
Aantal kamers – 4
Woonoppervlakte – 100

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Minderbroederssingel Roermond Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren