Minister Talmastraat in Utrecht via Huurflits

Minister TalmastraatOp slechts 15 minuten fietsafstand van het centrum van Utrecht bevindt zich dit fraai afgewerkte 3-kamer appartement. De woning bevindt zich op de eerste etage van een kleinschalig appartementencomplex bestaande uit 12 appartementen.Een grote raampartij zorgt voor veel lichtinval. Grenzend aan de woonkamer is een ruim balkon gelegen op het zuidwesten. Daarnaast beschikt de woning over een moderne L-vormige keuken. 2 slaapkamers en een badkamer met douche.

Je vind de Appartement aan de Minister Talmastraat  te Utrecht nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Utrecht aan de Minister Talmastraat en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Utrecht. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Minister Talmastraat in Utrecht wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Minister Talmastraat in Utrecht – Klik hier

Details van Appartement Minister Talmastraat in Utrecht

Prijs – 1350.00
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 85

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Minister Talmastraat

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren