Minister_Ruijsstraat Bocholtz Nederland in Bocholtz via Huurflits

Minister_Ruijsstraat Bocholtz NederlandEen speels ingedeelde tussenwoning met verrassend ruim woonoppervlak en diepe tuin gelegen op centrale locatie in de kern van Bocholtz met een prima voorzieningenaanbod op loopafstand. Het pand heeft een niet standaard indeling met op de begane grond onder meer een eet/zitkamer aan de voorzijde, vervolgens ligt een niveau hoger de goed bemeten woonkamer. De keuken is gesitueerd aan de achterzijde, zodat je lekker snel de tuin in kunt lopen. Verder zijn op de begane grond de badkamer, serre, patio overkapping en berging te vinden. De eerste verdieping telt drie ruime slaapkamers, zodat ook een gezin zich hier goed thuis kan voelen. De bergzolder is te bereiken via een vaste trap en biedt mogelijkheden om bijvoorbeeld een extra slaapkamer of hobbyruimte te realiseren. De langgerekte tuin is lekker rustig en heeft een ideale zonligging op het zuidwesten. Kortom, een niet alledaags woonhuis met groot woonoppervlak en flinke tuin. Het pand heeft een eenvoudige toestand, modernisering zal wenselijk zijn. Een mooie uitdaging om een hartstikke leuke woonstek van te maken.

Je vind de Huurwoning aan de Minister_Ruijsstraat Bocholtz Nederland  te Bocholtz nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Huurwoning ligt in de stad Bocholtz aan de Minister_Ruijsstraat Bocholtz Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Huurwoning in Bocholtz. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Huis Minister Ruijsstraat in Bocholtz wees er dan snel bij!

Meer informatie over Huis Minister Ruijsstraat in Bocholtz – Klik hier

Details van Huis Minister Ruijsstraat in Bocholtz

Prijs – 850.00
Aantal kamers – 4
Woonoppervlakte –

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Minister_Ruijsstraat Bocholtz Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren