Minrebroederstraat, Binnenstad, Utrecht, Netherlands, 3512GS, The Netherlands in Utrecht via Huurflits

Minrebroederstraat, Binnenstad, Utrecht, Netherlands, 3512GS, The NetherlandsLicht en knus appartement (ca. 30m2) met slaapentresol in een monumentaal pand op een top locatie: in het hart van het gezellige centrum van Utrecht op steenworp afstand van de Oudegracht.In de directe omgeving is er een grote keus aan winkels, restaurants, uitgaansgelegenheden, musea enz. Het Centraal Station is op loopafstand.Het appartement ligt op de derde verdieping aan de achterzijde van het pand en beschikt over een woonkamer, slaap entresol, keuken, toilet en badkamer. Via de begane grond heeft u toegang tot de gezamenlijke binnentuin met uitzicht op de Domtoren.Bijzonderheden:- Berging aanwezig in het souterrain- Fietsenstalling aanwezig in de tuin- Eigen badkamer, toilet en keuken met 3 pits kooktoestel.- Waarborgsom gelijk aan 1 maand huur- Geschikt voor 1 persoon;- Voorkeur gaat uit naar een vrouwelijke huurder;- Gunning verhuurder;- Bijkomende kosten € 120,- (gas, water, elektra, tv en gemeentelijke belastingen)- Beschikbaar per 1 augustus 2020U dient over een netto maandinkomen van 3x de maandhuur (inclusief eventuele voorschotten/servicekosten) te beschikken. Is dat niet het geval dan is het mogelijk te huren met een garantsteller. In dat geval zal de garantsteller aan deze inkomenseis moeten voldoen.

Je vind de Appartement aan de Minrebroederstraat, Binnenstad, Utrecht, Netherlands, 3512GS, The Netherlands  te Utrecht nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Utrecht aan de Minrebroederstraat, Binnenstad, Utrecht, Netherlands, 3512GS, The Netherlands en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Utrecht. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Minrebroederstraat in Utrecht wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Minrebroederstraat in Utrecht – Klik hier

Details van Appartement Minrebroederstraat in Utrecht

Prijs – 855.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 30

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Minrebroederstraat, Binnenstad, Utrecht, Netherlands, 3512GS, The Netherlands

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren