Moerbeiplein DenHaag Nederland in DenHaag via Huurflits

Moerbeiplein DenHaag NederlandBeschrijvingRuime kamer van ca. 22m2 voorzien van laminaatvloer en grote raampartijen. De kamer wordt gestoffeerd geleverd en bevindt zich in een 3 kamer appartement. Ideaal voor een student of young professional. De badkamer wordt gedeeld met een andere huurder en de keuken is voorzien van een fornuis, koelkast, spoelbak en opbergruimte. Apart toilet. Wasmachine ook aanwezig.

Je vind de Kamer aan de Moerbeiplein DenHaag Nederland  te DenHaag nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Kamer ligt in de stad DenHaag aan de Moerbeiplein DenHaag Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Kamer in DenHaag. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Kamer Moerbeiplein in Den Haag wees er dan snel bij!

Meer informatie over Kamer Moerbeiplein in Den Haag – Klik hier

Details van Kamer Moerbeiplein in Den Haag

Prijs – 650.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 22

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Moerbeiplein DenHaag Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren