Moerkapellestraat Tilburg Nederland in Tilburg via Huurflits

Moerkapellestraat Tilburg NederlandDeze onlangs volledig gerenoveerde semi-studio is voorzien van een mooie nieuwe laminaatvloer en is gelegen op de eerste verdieping aan de achterzijde van het pand. De semi – studio beschikt over een eigen badkamer met wastafel, douche en toilet.De gezamenlijke keuken die wekelijks wordt schoongemaakt beschikt over diverse inbouwapparatuur zoals een kookplaat, afzuigkap en combi-magnetronEr is een wasmachine en droger aanwezig voor gezamenlijk gebruik.Ook is er een ruime berging aanwezig waar je een fiets of brommer makkelijk kunt plaatsen.

Je vind de Studio aan de Moerkapellestraat Tilburg Nederland  te Tilburg nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Studio ligt in de stad Tilburg aan de Moerkapellestraat Tilburg Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Studio in Tilburg. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Studio Moerkapellestraat in Tilburg wees er dan snel bij!

Meer informatie over Studio Moerkapellestraat in Tilburg – Klik hier

Details van Studio Moerkapellestraat in Tilburg

Prijs – 660.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 16

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Moerkapellestraat Tilburg Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren