Moerkerkestraat Rotterdam Nederland in Rotterdam via Huurflits

Moerkerkestraat Rotterdam NederlandDe kamer is gelegen op de derde verdieping aan de achterzijde. De kamer is circa 18 m2 en heeft een balkon met openslaande deuren! Dit betekent dat u in de zomer uw eigen fijne buitenruimte tot uw beschikking heeft.De ruimte is sfeervol ingericht met een fijn tweepersoonsbed, een tafel, 2 stoelen en een kledingkastborstel.

Je vind de Kamer aan de Moerkerkestraat Rotterdam Nederland  te Rotterdam nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Kamer ligt in de stad Rotterdam aan de Moerkerkestraat Rotterdam Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Kamer in Rotterdam. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Kamer Moerkerkestraat in Rotterdam wees er dan snel bij!

Meer informatie over Kamer Moerkerkestraat in Rotterdam – Klik hier

Details van Kamer Moerkerkestraat in Rotterdam

Prijs – 650.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 18

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Moerkerkestraat Rotterdam Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren