Moerweg DenHaag Nederland in DenHaag via Huurflits

Moerweg DenHaag NederlandDe woning bestaat uit twee slaapkamers, woonkamer, keuken, badkamer en balkon.Uniek wonen in Den Haag. Dat kan goed in deze buurt. Moerweg is gelegen in de buurt Moerwijk. De woning is goed bereikbaar met veel voorzieningen in de buurt.

Je vind de Appartement aan de Moerweg DenHaag Nederland  te DenHaag nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad DenHaag aan de Moerweg DenHaag Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in DenHaag. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Moerweg in Den Haag wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Moerweg in Den Haag – Klik hier

Details van Appartement Moerweg in Den Haag

Prijs – 1225.00
Aantal kamers – 4
Woonoppervlakte – 75

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Moerweg DenHaag Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren