Moesstraat, Utrecht in Utrecht via Huurflits

Moesstraat, UtrechtIn de wijk Wittevrouwen, aan een gezellige en rustige straat gelegen zeer karakteristieke volledig gemeubileerde hoekwoning met kleine patio. De woning is gelegen op korte afstand van het stadscentrum, winkels, restaurants en openbaar vervoer.Indeling: entree, hal, toilet, woon / eetkamer met openslaande deuren naar terras. Keuken met alle gebruikelijke apparatuur en wasmachine en droger.Eerste verdieping: overloop met kantoorruimte, berging, slaapkamer, badkamer met wastafel en ligbad / douche.

Je vind de Huurwoning aan de Moesstraat, Utrecht  te Utrecht nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Huurwoning ligt in de stad Utrecht aan de Moesstraat, Utrecht en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Huurwoning in Utrecht. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Huis Moesstraat in Utrecht wees er dan snel bij!

Meer informatie over Huis Moesstraat in Utrecht – Klik hier

Details van Huis Moesstraat in Utrecht

Prijs – 1225.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 70

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Moesstraat, Utrecht

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren