Moezeldreef in Utrecht via Esteon

MoezeldreefTe huur voor €461,- per maand: een 2-kamer studentenhuis/tijdelijke kamer met een oppervlakte van 21m2. Het wordt gemeubileerd & gestoffeerd opgeleverd! Voorzieningen: Voorzieningen: Parkeermogelijkheid, dichtbij OV, vlakbij supermarkt.. Voldoet deze woning aan jouw wensen?

Je vind een Studentenhuis/Tijdelijke kamer te huur in Overvecht, Utrecht nu voor een scherpe prijs terug bij Esteon. Deze Studentenhuis, Tijdelijke kamer ligt in de stad Utrecht aan de Moezeldreef en is snel beschikbaar. Via Esteon kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Studentenhuis, Tijdelijke kamer in Utrecht. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Studentenhuis/Tijdelijke kamer te huur in Overvecht, Utrecht wees er dan snel bij!

Meer informatie over Studentenhuis/Tijdelijke kamer te huur in Overvecht, Utrecht – Klik hier

Details van Studentenhuis/Tijdelijke kamer te huur in Overvecht, Utrecht

Prijs – 461.00
Aantal personen – 1
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 21m2

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Moezeldreef

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Esteon voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren