Molenbeekstraat Sittard Nederland in Sittard via Huurflits

Molenbeekstraat Sittard Nederland1-slaapkamer appartement te huur midden in het centrum van Sittard. Dit appartement wordt ‘kaal’ opgeleverd en beschikt o.a. over een ruime woonkamer met open keuken, badkamer en loggia.INDELING:Souterrain:Privéberging.Eerste verdieping:Entreehal welke toegang biedt tot de woonkamer, badkamer, slaapkamer en toilet.Via zowel de woonkamer als slaapkamer is de loggia te bereiken. De badkamer is voorzien van een inloopdouche, ligbad en wastafel.In de berging, welke bereikbaar is via de keuken, bevinden zich de witgoedaansluitingen.

Je vind de Appartement aan de Molenbeekstraat Sittard Nederland  te Sittard nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Sittard aan de Molenbeekstraat Sittard Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Sittard. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Molenbeekstraat in Sittard wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Molenbeekstraat in Sittard – Klik hier

Details van Appartement Molenbeekstraat in Sittard

Prijs – 830.00
Aantal kamers – 4
Woonoppervlakte – 67

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Molenbeekstraat Sittard Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren