Molenstraat Beilen Nederland in Beilen via Huurflits

Molenstraat Beilen NederlandDe studio is gelegen aan de achterzijde van het pand en is voorzien van een nette keuken met inbouwapparatuur, koelkast, inductiekookplaat, afzuigkap. In de keuken bevindt zich tevens de wasmachine aansluiting. De moderne badkamer is voorzien van een douche, wastafel en toilet.De studio heeft een eigen huisnummer en daardoor zou huurtoeslag mogelijk zijn.

Je vind de Studio aan de Molenstraat Beilen Nederland  te Beilen nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Studio ligt in de stad Beilen aan de Molenstraat Beilen Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Studio in Beilen. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Studio Molenstraat in Beilen wees er dan snel bij!

Meer informatie over Studio Molenstraat in Beilen – Klik hier

Details van Studio Molenstraat in Beilen

Prijs – 450.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 18

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Molenstraat Beilen Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren