Molenstraat Beilen Nederland in Beilen via Huurflits

Molenstraat Beilen NederlandEen kamer in het gezellige centrum van Beilen met alle voorzieningen op loopafstand, zoals de supermarkt, winkels, gezellige restaurants en het NS-station.Aan de zijkant van het pand bevindt zich de kamer. De kamer heeft een eigen pantry. Je deelt de keuken, badkamer en toilet met 2 andere bewoners.INFORMATIE HUREN:- Kale huur: € 350,- per maand;- Voorschot kosten gas/water/elektra zijn nog niet bekend.- Minimale huurperiode: één jaar;- Waarborgsom: € 1000,– Huisdieren zijn niet toegestaan;- Parkeergelegenheid op eigen terrein.

Je vind de Kamer aan de Molenstraat Beilen Nederland  te Beilen nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Kamer ligt in de stad Beilen aan de Molenstraat Beilen Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Kamer in Beilen. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Kamer Molenstraat in Beilen wees er dan snel bij!

Meer informatie over Kamer Molenstraat in Beilen – Klik hier

Details van Kamer Molenstraat in Beilen

Prijs – 350.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 15

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Molenstraat Beilen Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren