Molenstraat DenHaag Nederland in DenHaag via Huurflits

Molenstraat DenHaag NederlandIndeling: gezamenlijk entree op de begane grond, trap naar de 1e etage, entree woning, trap naar de 2e etage, ruime woonkamer van 4.02 x 4.36, badkamer van 1.38 x 2,20 voorzien van douche en toilet. Aparte keuken met apparatuur ( gaskookplaat en afzuigkap ) en wasmachine aansluiting. Slaapkamer aan de achterzijde van 2.33 x 3.98. Woning is gelegen in hartje centrum, nabij openbaar vervoer, verschillende winkels en verschillende horeca gelegenheden. Huurprijs is inclusief gas, water en elektra.

Je vind de Appartement aan de Molenstraat DenHaag Nederland  te DenHaag nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad DenHaag aan de Molenstraat DenHaag Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in DenHaag. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Molenstraat in Den Haag wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Molenstraat in Den Haag – Klik hier

Details van Appartement Molenstraat in Den Haag

Prijs – 1400.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 40

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Molenstraat DenHaag Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren