Molenweg Zwolle Nederland in Zwolle via Huurflits

Molenweg Zwolle NederlandAlle winkels, voorzieningen, centraal station en diverse verbindingswegen bevinden zich op zeer korte afstand zodat u kunt genieten van de sfeer en de levendigheid van Zwolle.INKOMENSEIS:Voor deze woonruimte geldt een inkomenseis van 2,5 keer de totale huur (inclusief servicekosten) aan bruto inkomen.Mocht er een garantstelling mogelijk zijn is dit in overleg.HUURPRIJS:De huurprijs van dit appartement bedraagt € 900,00 INCL.LET OP! EXCL. tv, internet en gemeentelijke heffingen.EXTRA INFORMATIE:In dit appartement is het niet toegestaan om te roken of instrumenten te bespelen.Ook zijn huisdieren niet toegestaan.

Je vind de Appartement aan de Molenweg Zwolle Nederland  te Zwolle nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Zwolle aan de Molenweg Zwolle Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Zwolle. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Molenweg in Zwolle wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Molenweg in Zwolle – Klik hier

Details van Appartement Molenweg in Zwolle

Prijs – 900.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 52

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Molenweg Zwolle Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren