Molestrjitte Woudsend Nederland in Woudsend via Huurflits

Molestrjitte Woudsend NederlandVia de entree komt u in de hal met wc en douche en deur naar de huiskamer en keuken. Tevens vindt u in de hal de trap naar de slaapkamer op de eerste verdieping. De woonkamer heeft een doorloop naar de keuken welke voorzien is van keukenapparatuur. In de woning is een wasmachine aanwezig.

Je vind de Huurwoning aan de Molestrjitte Woudsend Nederland  te Woudsend nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Huurwoning ligt in de stad Woudsend aan de Molestrjitte Woudsend Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Huurwoning in Woudsend. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Huis Molestrjitte in Woudsend wees er dan snel bij!

Meer informatie over Huis Molestrjitte in Woudsend – Klik hier

Details van Huis Molestrjitte in Woudsend

Prijs – 720.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 44

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Molestrjitte Woudsend Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren