Moliusstraat DenBosch Nederland in DenBosch via Huurflits

Moliusstraat DenBosch NederlandHet appartement bestaat uit een woonkamer met open keuken, slaapkamer, badkamer en ruime zolderverdieping. De woonkamer is in te delen in een zithoek en eethoek met lichtinval vanuit de ramen aan de achterzijde. De luxe open keuken met hoekopstelling en is voorzien van koelkast incl. vriezer, kooktoestel (gas), afzuigkap, oven en vaatwasser. De slaapkamer is aan de voorzijde gelegen en heeft ruimte voor een tweepersoonsbed en een kledingkast. De nette badkamer is betegeld met lichte tegels tegen de muur en zwarte tegels op de vloer en is voorzien van een douche, wastafel en toilet. De woning wordt verhuurd incl. de wasmachine. Deze staat in de badkamer. De zolderverdieping is middels een vaste trap bereikbaar, heeft 2 grote dakramen en heeft een vloeroppervlakte van ca. 3,5 x 8 meter. De nok is stahoogte.

Je vind de Appartement aan de Moliusstraat DenBosch Nederland  te DenBosch nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad DenBosch aan de Moliusstraat DenBosch Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in DenBosch. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Moliusstraat in Den Bosch wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Moliusstraat in Den Bosch – Klik hier

Details van Appartement Moliusstraat in Den Bosch

Prijs – 925.00
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 65

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Moliusstraat DenBosch Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren