Mooieweg Arnhem Nederland in Arnhem via Huurflits

Mooieweg Arnhem NederlandIndeling: Entree, hal, lichte woonkamer met open keuken. De moderne keuken is voorzien van een inbouwkoelkast, inductiekookplaat, afzuigkap en vaatwasser.Aparte slaapkamer. De moderne badkamer met grote tegels tot aan het plafond heeft een douche, vaste wastafel en een ligbad! Het toilet is apart in de hal. Tevens is er een aparte ruite voor de wasmachine/-droger.Het appartement beschikt over een eigen berging. Er is parkeergelegenheid bij het gebouw.

Je vind de Appartement aan de Mooieweg Arnhem Nederland  te Arnhem nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Arnhem aan de Mooieweg Arnhem Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Arnhem. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Soestdijksekade in Den Haag wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Soestdijksekade in Den Haag – Klik hier

Details van Appartement Soestdijksekade in Den Haag

Prijs – 910.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 40

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Mooieweg Arnhem Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren