Morssingel Leiden Nederland in Leiden via Huurflits

Morssingel Leiden NederlandIndeling:Via de hal heb je toegang tot een inpandige berging met opstelling c.v., toilet (2022) en is er toegang tot de woonkamer.De woonkamer is zeer ruim en licht door de vele ramen en heeft een speelse indeling. De keuken (2022)staat in open verbinding met de woonkamer. De keuken is voorzien van alle gemakken die je van een moderne keuken kan verwachten. Een vaatwasser, inductiekookplaat, afzuigkap, koel-vriescombinatie en combioven is allemaal aanwezig!De slaapkamer bereik je via de woonkamer. Aansluitend aan de slaapkamer bevindt zich de badkamer (2022) met inloopdouche en wastafel.Via de slaapkamer betreed je het balkon. Vanaf je balkon heb je mooi uitzicht richting de binnenstad van Leiden.

Je vind de Appartement aan de Morssingel Leiden Nederland  te Leiden nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Leiden aan de Morssingel Leiden Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Leiden. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Morssingel in Leiden wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Morssingel in Leiden – Klik hier

Details van Appartement Morssingel in Leiden

Prijs – 965.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 56

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Morssingel Leiden Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren