Mottenbrink Onnen Nederland in Onnen via Huurflits

Mottenbrink Onnen NederlandHet huis is vooraf uitgerust met alle noodzakelijke basisvoorzieningen, inclusief maar niet beperkt tot: ADSL (wordt binnenkort aangesloten), wasmachine, keuken met vaatwasser en micro-oven. In de kamers vind je een comfortabel en basic bed met voldoende ruimte voor je spullen, een kast, een bureau om te studeren of te werken, met de vrijheid (binnen redelijke grenzen) om er je eigen persoonlijke touch aan toe te voegen! Op verzoek is ook een gratis elektrische fiets inbegrepen. We regelen graag al het meubilair dat u nodig heeft, evenals andere voorzieningen. Oftewel een fijne plek om thuis te komen! De woning wordt naar verwachting ook gedeeld met maximaal 3 andere studenten. De kamer komt gemeubileerd.

Je vind de Kamer aan de Mottenbrink Onnen Nederland  te Onnen nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Kamer ligt in de stad Onnen aan de Mottenbrink Onnen Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Kamer in Onnen. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Kamer Mottenbrink in Onnen wees er dan snel bij!

Meer informatie over Kamer Mottenbrink in Onnen – Klik hier

Details van Kamer Mottenbrink in Onnen

Prijs – 400.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 12

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Mottenbrink Onnen Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren