Mozartlaan Tilburg Nederland in Tilburg via Huurflits

Mozartlaan Tilburg NederlandEerste verdieping:Bij binnenkomst in het appartement kom je in de woonkamer met open keuken. De woonkamer is voorzien van een nette laminaatvloer en geniet van veel lichtinval middels de grote ramen aan de voorzijde.De open keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur zoals een gasfornuis, afzuigkap en koelkast. Tevens biedt de keuken genoeg bergruimte.

Je vind de Appartement aan de Mozartlaan Tilburg Nederland  te Tilburg nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Tilburg aan de Mozartlaan Tilburg Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Tilburg. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Mozartlaan in Tilburg wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Mozartlaan in Tilburg – Klik hier

Details van Appartement Mozartlaan in Tilburg

Prijs – 1075.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 45

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Mozartlaan Tilburg Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren