Mozartstraat Almelo Nederland in Almelo via Huurflits

Mozartstraat Almelo NederlandHal, toilet, half open keuken met vaatwasser en diverse inbouwapparatuur, woonkamer en toegang tot ruim balkon. Hal met toegang tot 2 slaapkamers (eventueel 3 slaapkamers). Badkamer met douche en wastafel.

Je vind de Appartement aan de Mozartstraat Almelo Nederland  te Almelo nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Almelo aan de Mozartstraat Almelo Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Almelo. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Mozartstraat in Almelo wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Mozartstraat in Almelo – Klik hier

Details van Appartement Mozartstraat in Almelo

Prijs – 850.00
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 80

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Mozartstraat Almelo Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren