Mr._Dr._Schokkingstraat Veenendaal Nederland in Veenendaal via Huurflits

Mr._Dr._Schokkingstraat Veenendaal NederlandDe appartementen zijn 59m2 met een huurprijs van € 1.075,00 tot € 1.115,00 per maand.Je huurt een appartement op basis van plattegronden.Ieder appartement beschikt over een eigen belinstallatie met video en speaker voorziening om de deur beneden in de centrale hal te openen.De keuken is voorzien van een composiet werkblad in de kleur zwart, keramische kookplaat, combimagnetron, koelkast, afzuigkap en een vaatwasser.De badkamer is voorzien van keramische tegels in de kleur antraciet, wastafel met bijpassend planchet, douche, toilet en een spiegel. Elk appartement heeft een eigen provisieruimte met een aansluiting voor de wasmachine.De appartementen beschikken over 2 slaapkamers.

Je vind de Appartement aan de Mr._Dr._Schokkingstraat Veenendaal Nederland  te Veenendaal nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Veenendaal aan de Mr._Dr._Schokkingstraat Veenendaal Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Veenendaal. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Mr. Dr. Schokkingstraat in Veenendaal wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Mr. Dr. Schokkingstraat in Veenendaal – Klik hier

Details van Appartement Mr. Dr. Schokkingstraat in Veenendaal

Prijs – 1095.00
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 59

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Mr._Dr._Schokkingstraat Veenendaal Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren