Mr._P.J._Troelstralaan Assen Nederland in Assen via Huurflits

Mr._P.J._Troelstralaan Assen NederlandINDELING:Begane grond: centrale afgesloten portiek met intercom en lift.2e woonlaag: via de galerij naar entree/hal; een heerlijk ruime en lichte woonkamer (circa 32m2) met deur naar het balkon (circa 6 m2). Vanuit de hal toegang tot de keuken (8m2), het toilet en 2 keurige slaapkamers (circa 5 en 9m2), waarvan de grootste met een inbouwkast. De lichte keukeninrichting is voorzien van een vaatwasser, kookplaat, afzuigschouw, koelkast (2022) en combi-oven. De keuken zal nieuw worden geplaatst in oktober.De nette badkamer is voorzien van een douchecabine en wastafelmeubel. Voor de wasmachine/droger is een aparte ruimte toegankelijk vanuit de keuken.

Je vind de Appartement aan de Mr._P.J._Troelstralaan Assen Nederland  te Assen nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Assen aan de Mr._P.J._Troelstralaan Assen Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Assen. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Mr. P.J. Troelstralaan in Assen wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Mr. P.J. Troelstralaan in Assen – Klik hier

Details van Appartement Mr. P.J. Troelstralaan in Assen

Prijs – 950.00
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 75

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Mr._P.J._Troelstralaan Assen Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren