Muiderslotstraat Tilburg Nederland in Tilburg via Huurflits

Muiderslotstraat Tilburg NederlandOmschrijving:Indeling begane grond:Centrale entree met brievenbussen en intercominstallatie, alsmede toegang tot de bergingen en het trappenhuis.Indeling appartement:Hal met meterkast en toegang tot de woonkamer, badkamer, separaat toilet en de twee slaapkamers. De woonkamer (28 m2) is voorzien van grote ramen met veel licht en geeft toegang tot de keuken en het eerste balkon aan de voorzijde.De mooie keuken is voorzien van een keukenblok in hoekopstelling, met lades en keukenkasten voor veel bergruimte. Tevens voorzien van keukenapparatuur zoals koel/vries combinatie, 4-pits gaskookplaat, combi magnetron/oven en afzuigkap. De keuken geeft eveneens toegang tot het tweede balkon aan de achterzijde.Vanuit de hal zijn de twee slaapkamers te bereiken met een oppervlakte van ca. 8 m2 en 6 m2.Het appartement is voorzien van een laminaatvloer in de woonkamer en hal, vloerbedekking op de slaapkamers en een tegelvloer in de keuken. Er zit stucwerk op de wanden / plafond.

Je vind de Appartement aan de Muiderslotstraat Tilburg Nederland  te Tilburg nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Tilburg aan de Muiderslotstraat Tilburg Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Tilburg. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Muiderslotstraat in Tilburg wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Muiderslotstraat in Tilburg – Klik hier

Details van Appartement Muiderslotstraat in Tilburg

Prijs – 760.00
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 65

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Muiderslotstraat Tilburg Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren