Muizenberglaan Breda Nederland in Breda via Huurflits

Muizenberglaan Breda NederlandBegane grond:De toegang tot de woning bevindt zich aan de zijkant van de woning. Alle wanden op de begane grond en de trapopgang zijn voorzien van spachtelputz, alle plafonds zijn met spack bespoten. Op de begane grond (m.u.v. het toilet) ligt een sfeervolle hardhouten Merbau parketvloer. De hal geeft u toegang tot de woonkamer, de vaste trap naar boven, het toilet, een bergkast en de meterkast (6 groepen en aardlekschakelaar). De woonkamer (ca.35m2) heeft een L-vorm met een speelse kwart ronde wand en een vaste kast. De woonkamer is verbonden met de half open keuken. In de zithoek van de woonkamer bevindt zich een sfeervolle openhaard. De keuken heeft een luxe L-vorm, is licht van kleur met een donker blad en is voorzien van een dubbele spoelbak, keramische kookplaat, hete lucht oven, magnetron, vaatwasser, afzuigkap en inbouw koelkast.Verdieping:De wanden van de slaapkamers zijn voorzien van een structuurafwerking en de vloeren zijn bedekt met laminaat, de plafonds zijn met spack bespoten. De overloop geeft toegang tot een vaste kast, de badkamer en drie slaapkamers. De badkamer beschikt over een douchecabine, wastafel met zuil en een tweede toilet. De badkamer heeft een Velux dakvenster aan de achterzijde van de woning. Het is zondermeer mogelijk om extra ruimte te creëren in deze badkamer door de dakkapel van de slaapkamer te verlengen. Slaapkamer 1 is gelegen aan de achterzijde van de woning en is voorzien van een dakkapel. Slaapkamer 2 is gelegen aan de voorzijde van de woning en heeft een luxe schuifwand over de volle breedte van de kamer. Slaapkamer 3, met lichtinval via twee zijden, is gelegen aan de voor-/zijkant van de woning en is uitermate geschikt als studeerkamer / babykamer.

Je vind de Huurwoning aan de Muizenberglaan Breda Nederland  te Breda nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Huurwoning ligt in de stad Breda aan de Muizenberglaan Breda Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Huurwoning in Breda. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Huis Muizenberglaan in Breda wees er dan snel bij!

Meer informatie over Huis Muizenberglaan in Breda – Klik hier

Details van Huis Muizenberglaan in Breda

Prijs – 1100.00
Aantal kamers – 5
Woonoppervlakte – 122

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Muizenberglaan Breda Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren