Muntelbolwerk DenBosch Nederland in DenBosch via Huurflits

Muntelbolwerk DenBosch NederlandSfeervol 3-kamer appartement gelegen op de begane grond met een kleine tuin. De woning heeft een lichte woonkamer met open keuken. De eenvoudige keuken, in lichtgrijze kleurstelling, is voorzien van een spoelbak, koelkast, 4-pits gasfornuis en afzuigkap. In de keuken is voldoende ruimte voor een eettafel. Via de openslaande deuren vanuit de keuken komt u in de tuin.Aan de achterzijde van de woning zijn de 2 slaapkamers gelegen. De kleinste slaapkamer kan gebruikt worden als hobby/studeerkamer en heeft ook een deur naar de tuin. De grootste slaapkamer biedt voldoende ruimte voor een tweepersoonsbed en een kledingkast. Het gehele appartement is afgewerkt met een laminaatvloer.De geheel betegelde badkamer bestaat uit een douche, wastafel, toilet en de aansluiting voor was- en droogapparatuur.

Je vind de Appartement aan de Muntelbolwerk DenBosch Nederland  te DenBosch nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad DenBosch aan de Muntelbolwerk DenBosch Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in DenBosch. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Muntelbolwerk in Den Bosch wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Muntelbolwerk in Den Bosch – Klik hier

Details van Appartement Muntelbolwerk in Den Bosch

Prijs – 975.00
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 77

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Muntelbolwerk DenBosch Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren