Muntweg Nijmegen Nederland in Nijmegen via Huurflits

Muntweg Nijmegen NederlandDe kamer is 14m2, heeft een eigen wastafel, televisie aansluiting en draadloos internet.Badkamer: nette douche, toilet, wastafel, wasmachine en drogerKeuken: koken op gas, combi-magnetron, 2 koelkasten waarvan 1 koelvries combi.Ook is er een tuin met schuur aanwezig.

Je vind de Kamer aan de Muntweg Nijmegen Nederland  te Nijmegen nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Kamer ligt in de stad Nijmegen aan de Muntweg Nijmegen Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Kamer in Nijmegen. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Kamer Muntweg in Nijmegen wees er dan snel bij!

Meer informatie over Kamer Muntweg in Nijmegen – Klik hier

Details van Kamer Muntweg in Nijmegen

Prijs – 320.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 14

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Muntweg Nijmegen Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren