Muzenlaan Heerlen Nederland in Heerlen via Huurflits

Muzenlaan Heerlen NederlandSouterrain:berging in de kelder (3.00 m x 1.80 m).Parterre:Gemeenschappelijke entree met brievenbussen en bellentableau. Vanuit de gemeenschappelijke ruimte heeft u toegang tot de gezamenlijke fietsenstalling, de lift en de trapopgang.2e verdieping:De entree van dit appartement via galerij bereikbaar, u komt binnen in de hal met garderobe.

Je vind de Appartement aan de Muzenlaan Heerlen Nederland  te Heerlen nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Heerlen aan de Muzenlaan Heerlen Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Heerlen. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Muzenlaan in Heerlen wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Muzenlaan in Heerlen – Klik hier

Details van Appartement Muzenlaan in Heerlen

Prijs – 850.00
Aantal kamers – 4
Woonoppervlakte –

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Muzenlaan Heerlen Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren