Nachtegaalstraat Utrecht Nederland in Utrecht via Huurflits

Nachtegaalstraat Utrecht NederlandGelegen in een levendige straat in Wittevrouwen in Utrecht vindt u dit gemeubileerde 2-kamer appartement. Het appartement is gelegen op de derde verdieping en heeft een woonoppervlakte van circa 45 m2.Het huis bestaat uit twee kamers, één slaapkamer. De woonkamer is ruim en beschikt over een comfortabele bank en een eethoek. Er is een nette keuken met diverse voorzieningen.De slaapkamer heeft een mooi tweepersoonsbed met een ruime kast. Daarnaast is er een badkamer met douche en toilet in de woning.

Je vind de Appartement aan de Nachtegaalstraat Utrecht Nederland  te Utrecht nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Utrecht aan de Nachtegaalstraat Utrecht Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Utrecht. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Nachtegaalstraat in Utrecht wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Nachtegaalstraat in Utrecht – Klik hier

Details van Appartement Nachtegaalstraat in Utrecht

Prijs – 1400.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 45

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Nachtegaalstraat Utrecht Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren