Narcissusstraat, Rotterdam, South Holland, Netherlands in Rotterdam via Huurflits

Narcissusstraat, Rotterdam, South Holland, NetherlandsDe studio is gestoffeerd, voorzien van centraal verwarming en dubbelglas. De studio beschikt over een eigen douche, toilet en keuken en heeft een aparte slaapruimte.Er zijn in de omgeving diverse winkels, sportfaciliteiten en een bibliotheek.Gesitueerd op fietsafstand van het centrum van Rotterdam (10 min), loopafstand van een supermarkt, openbaar vervoer. Overdekt winkelcentrum Zuidplein is goed bereikbaar en de dichtstbijzijnde uitvalsweg is in de nabije omgeving.

Je vind de Studio aan de Narcissusstraat, Rotterdam, South Holland, Netherlands  te Rotterdam nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Studio ligt in de stad Rotterdam aan de Narcissusstraat, Rotterdam, South Holland, Netherlands en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Studio in Rotterdam. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Studio Narcissusstraat in Rotterdam wees er dan snel bij!

Meer informatie over Studio Narcissusstraat in Rotterdam – Klik hier

Details van Studio Narcissusstraat in Rotterdam

Prijs – 795.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 35

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Narcissusstraat, Rotterdam, South Holland, Netherlands

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren