Naritaweg Amsterdam Nederland in Amsterdam via Huurflits

Naritaweg Amsterdam NederlandDeze gestoffeerde en gemeubileerde studio’s hebben een eigen badkamer en keuken. De keuken is voorzien van een combi oven/magnetron en een ingebouwde koel- en vriescombinatie. De studio heeft ook een bureau, dat ook als eettafel kan worden gebruikt, en een bijpassende bureaustoel.

Je vind de Studio aan de Naritaweg Amsterdam Nederland  te Amsterdam nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Studio ligt in de stad Amsterdam aan de Naritaweg Amsterdam Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Studio in Amsterdam. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Studio Naritaweg in Amterdam wees er dan snel bij!

Meer informatie over Studio Naritaweg in Amterdam – Klik hier

Details van Studio Naritaweg in Amterdam

Prijs – 520.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 16

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Naritaweg Amsterdam Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren