Nassaulaan Harderwijk Nederland in Harderwijk via Huurflits

Nassaulaan Harderwijk NederlandIndeling:EntreeToiletBadkamer v.v. wastafel en douchecabineWoonkamer met terrasdeuren naar het terrasOpen keuken met o.a. gasfornuis, koelkast en vaatwasserSlaapkamer 1Slaapkamer 2Extra’s:Netjes gestoffeerd en gemeubileerdTuin rond de woningEigen parkeerplaatsBeplanting en bestratingInternet en tvCentrale VerwarmingVanwege privacy is het adres bij benadering.

Je vind de Huurwoning aan de Nassaulaan Harderwijk Nederland  te Harderwijk nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Huurwoning ligt in de stad Harderwijk aan de Nassaulaan Harderwijk Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Huurwoning in Harderwijk. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Huis Nassaulaan in Harderwijk wees er dan snel bij!

Meer informatie over Huis Nassaulaan in Harderwijk – Klik hier

Details van Huis Nassaulaan in Harderwijk

Prijs – 925.00
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 50

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Nassaulaan Harderwijk Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren