Nassaustraat Groningen, Nederland in Groningen via Huurflits

Nassaustraat Groningen, NederlandDe woonkamer van ca. 15 m2 is voorzien van een houten vloer. De keuken is ca. 8 m2, voorzien van een lang aanrechtblad met daarboven een dubbele spoelbak met dimbare ledverlichting en veel kastruimte.

Je vind de Appartement aan de Nassaustraat Groningen, Nederland  te Groningen nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Groningen aan de Nassaustraat Groningen, Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Groningen. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Nassaustraat in Groningen wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Nassaustraat in Groningen – Klik hier

Details van Appartement Nassaustraat in Groningen

Prijs – 860.00
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 45

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Nassaustraat Groningen, Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren