Nazarethstraat Rotterdam Nederland in Rotterdam via Huurflits

Nazarethstraat Rotterdam NederlandHet appartement heeft drie aparte slaapkamers met een gedeelde badkamer en een apart gedeeld toilet. Er is een open keuken/eetkamer (incl. wasmachine en vaatwasser). De totale oppervlakte van het appartement is 80 m2 (plus berging voor fietsen etc. in souterrain).Prijzen zijn inclusief gemeentelijke heffingen en bouwverenigingskosten. Prijzen zijn inclusief € 70 voor meubels, meubels, beddengoed, handdoeken en een volledig uitgeruste keuken. Prijzen zijn inclusief € 90,- voorschot GWE en internet, te verrekenen op basis van werkelijk gebruik.Het appartement is modern en de kamers zijn volledig ingericht voor gebruik als studentenkamer. Het appartement is onlangs geüpgraded en opgeknapt om te verhuren aan drie studenten (d.w.z. je deelt het appartement met twee huisgenoten, maar elke huurder heeft haar eigen kamer).

Je vind de Kamer aan de Nazarethstraat Rotterdam Nederland  te Rotterdam nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Kamer ligt in de stad Rotterdam aan de Nazarethstraat Rotterdam Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Kamer in Rotterdam. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Kamer Nazarethstraat in Rotterdam wees er dan snel bij!

Meer informatie over Kamer Nazarethstraat in Rotterdam – Klik hier

Details van Kamer Nazarethstraat in Rotterdam

Prijs – 995.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 17

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Nazarethstraat Rotterdam Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren