Nazarethstraat Rotterdam Nederland in Rotterdam via Huurflits

Nazarethstraat Rotterdam NederlandPrachtig appartement in jaren 30 beschermd monumentaal pand. Geweldige locatie, op slechts 200 meter van de Kralingse Plas en park (ideaal voor hardlopen en andere activiteiten). Buurt is erg populair onder studenten. Dicht bij universiteit, veel winkels, restaurants en dicht bij stadscentrum en snelweg.

Je vind de Kamer aan de Nazarethstraat Rotterdam Nederland  te Rotterdam nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Kamer ligt in de stad Rotterdam aan de Nazarethstraat Rotterdam Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Kamer in Rotterdam. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Kamer Nazarethstraat in Rotterdam wees er dan snel bij!

Meer informatie over Kamer Nazarethstraat in Rotterdam – Klik hier

Details van Kamer Nazarethstraat in Rotterdam

Prijs – 855.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 17

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Nazarethstraat Rotterdam Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren