Neerstraat DenBosch Nederland in DenBosch via Huurflits

Neerstraat DenBosch NederlandEntree/hal met meterkast en toegang tot diverse ruimtes van het appartement.Het appartement heeft een ruime woonkamer met veel lichtinval door de grote raampartijen. Vanuit de woonkamer heeft u een prachtig uitzicht over de woonwijk.De eerste slaapkamer is naast de woonkamer gelegen en biedt toegang tot het zonnige balkon. Zowel vanuit deze slaapkamer als vanuit de hal is de moderne en geheel betegelde badkamer te bereiken welke is voorzien van een ruime inloopdouche en wastafelmeubel met dubbele wastafel. De tweede, eveneens zeer ruime, slaapkamer bevindt zich aan de andere kant van de woning.

Je vind de Appartement aan de Neerstraat DenBosch Nederland  te DenBosch nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad DenBosch aan de Neerstraat DenBosch Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in DenBosch. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Neerstraat in Den Bosch wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Neerstraat in Den Bosch – Klik hier

Details van Appartement Neerstraat in Den Bosch

Prijs – 1060.00
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 74

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Neerstraat DenBosch Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren