Neptunusstraat Enschede Nederland in Enschede via Huurflits

Neptunusstraat Enschede NederlandHet woonhuis beschikt over totaal 4 kamers en bevindt zich in de wijk Twekkelerveld, op 3 minuten loopafstand naar de Universiteit van Twente. Ook is er een bushalte in de buurt voor de connectie naar het centrum en Hogeschool Saxion. Het woonhuis beschikt over een gemeenschappelijke woonkamer, keuken, badkamer en achtertuin. De keuken is voorzien van diverse apparatuur.

Je vind de Kamer aan de Neptunusstraat Enschede Nederland  te Enschede nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Kamer ligt in de stad Enschede aan de Neptunusstraat Enschede Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Kamer in Enschede. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Kamer Neptunusstraat in Enschede wees er dan snel bij!

Meer informatie over Kamer Neptunusstraat in Enschede – Klik hier

Details van Kamer Neptunusstraat in Enschede

Prijs – 420.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 13

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Neptunusstraat Enschede Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren