New_Yorksingel DenHaag Nederland in DenHaag via Huurflits

New_Yorksingel DenHaag NederlandEr hangt een prettige en gemoedelijke sfeer in huis. U beschikt over een eigen kamer van circa 13 m2, welke afsluitbaar is. kamer is voorzien van een bed en een kledingkast. Het huis ligt in een rustige omgeving. Keuken is van alle gemakken voorzien, oven, airfryer, magnetron, vaatwasser.Servies is overal verkrijgbaar. pannen bestek noem maar op. Er is ook een wasmachine, en een droogrek, strijkijzer / tafel. Badkamer met inloopdouche, weegschaal, handdoeken, shampoo, douchegel, zeep. Er zijn 2 toiletten, boven en beneden. Kamer is voorzien van een bed en een kledingkast. In de nabije omgeving vind je bus en tram op 3 min lopen en een doorgang met supermarkt, drogisterij, Hema etc. op 4 min lopen. Gratis parkeren voor de deur.

Je vind de Kamer aan de New_Yorksingel DenHaag Nederland  te DenHaag nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Kamer ligt in de stad DenHaag aan de New_Yorksingel DenHaag Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Kamer in DenHaag. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Kamer New Yorksingel in Rotterdam wees er dan snel bij!

Meer informatie over Kamer New Yorksingel in Rotterdam – Klik hier

Details van Kamer New Yorksingel in Rotterdam

Prijs – 950.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 13

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de New_Yorksingel DenHaag Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren