New_Yorksingel DenHaag Nederland in DenHaag via Huurflits

New_Yorksingel DenHaag NederlandEr hangt een prettige en vriendelijke sfeer in huis. Je hebt je eigen privékamer van ongeveer 13 m², die afsluitbaar is. kamer is voorzien van een bed en een kledingkast. Het huis ligt in een rustige omgeving. Keuken is van alle gemakken voorzien, oven, airfryer, magnetron, vaatwasser. Servies is overal verkrijgbaar. pannen bestek noem maar op. Er is ook een wasmachine, en een droogrek, strijkijzer / tafel. Badkamer met inloopdouche, weegschaal, handdoeken, shampoo, douchegel, zeep. Er zijn 2 toiletten, boven en beneden.

Je vind de Kamer aan de New_Yorksingel DenHaag Nederland  te DenHaag nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Kamer ligt in de stad DenHaag aan de New_Yorksingel DenHaag Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Kamer in DenHaag. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Kamer New Yorksingel in Den Haag wees er dan snel bij!

Meer informatie over Kamer New Yorksingel in Den Haag – Klik hier

Details van Kamer New Yorksingel in Den Haag

Prijs – 950.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 13

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de New_Yorksingel DenHaag Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren