Nicolaas_Anslijnstraat Amsterdam Nederland in Amsterdam via Huurflits

Nicolaas_Anslijnstraat Amsterdam NederlandDe kamer is licht, gemeubileerd en helemaal van jou. Het uitzicht is zowel in de zomer als in de winter prachtig; het raam kijkt uit op de Sloterplas. Het is veel open ruimte.De bedden zijn stapelbaar en functioneren zo als eenpersoonsbed, waardoor er meer loopruimte ontstaat.De kamer heeft een koelkast en er kan een kleine oven worden geplaatst.Beddengoed en handdoeken kunnen worden verstrekt.Keuken, badkamer en toilet worden met mij gedeeld, woonkamer en balkon worden gedeeld met mij en mijn middelgrote, nieuwsgierige en sociale, langharige hond. Je hebt je eigen keukengerei in je kamer, borden en bestek en dergelijke, maar de keuken en de bijbehorende spullen worden gedeeld, dus potten, pannen en al het andere dat je nodig zou kunnen hebben om te koken.

Je vind de Kamer aan de Nicolaas_Anslijnstraat Amsterdam Nederland  te Amsterdam nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Kamer ligt in de stad Amsterdam aan de Nicolaas_Anslijnstraat Amsterdam Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Kamer in Amsterdam. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Kamer Nicolaas Anslijnstraat in Amsterdam wees er dan snel bij!

Meer informatie over Kamer Nicolaas Anslijnstraat in Amsterdam – Klik hier

Details van Kamer Nicolaas Anslijnstraat in Amsterdam

Prijs – 750.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 12

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Nicolaas_Anslijnstraat Amsterdam Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren