Nicolaas_Beetsstraat Maassluis Nederland in Maassluis via Huurflits

Nicolaas_Beetsstraat Maassluis NederlandDit appartement beschikt over 2 slaapkamers, een balkon gelegen aan de voor- en achterzijde van de woning, fraaie keuken en een nette badkamer. De gehele woning is voorzien van een fraaie laminaatvloer.

Je vind de Appartement aan de Nicolaas_Beetsstraat Maassluis Nederland  te Maassluis nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Maassluis aan de Nicolaas_Beetsstraat Maassluis Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Maassluis. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Nicolaas Beetsstraat in Maassluis wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Nicolaas Beetsstraat in Maassluis – Klik hier

Details van Appartement Nicolaas Beetsstraat in Maassluis

Prijs – 400.00
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 60

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Nicolaas_Beetsstraat Maassluis Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren