Nicolaas_Beetsstraat Schiedam Nederland in Schiedam via Huurflits

Nicolaas_Beetsstraat Schiedam NederlandIndeling:Binnenkomst in hal met opbergruimte waar vanuit alle vertrekken te bereiken zijnWoonkamer aan de achterzijde van circa 4,7 x 4,1 m, vanuit de woonkamer is de open keuken te bereiken, hier is ook toegang tot een ruime provisiekast.Slaapkamer van circa 6,2 x 2,8 m aan de voorzijdeOpen keuken voorzien van inductie kookplaat, wasemkap, vaatwasser en meer dan voldoende kastruimteBadkamer voorzien van toilet, wastafel en douche

Je vind de Appartement aan de Nicolaas_Beetsstraat Schiedam Nederland  te Schiedam nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Schiedam aan de Nicolaas_Beetsstraat Schiedam Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Schiedam. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Nicolaas Beetsstraat in Schiedam wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Nicolaas Beetsstraat in Schiedam – Klik hier

Details van Appartement Nicolaas Beetsstraat in Schiedam

Prijs – 875.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 47

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Nicolaas_Beetsstraat Schiedam Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren