Nicolaas_Maesstraat Enschede Nederland in Enschede via Huurflits

Nicolaas_Maesstraat Enschede NederlandDe kamer ligt in een appartement boven een winkelcentrum. De wijk is erg levendig, met vele winkels en supermarkten. De bushalte is voor de deur. De kamer ligt op 10 minuten fietsafstand van Saxion Hogeschool en 15 minuten van de Universiteit van Twente.De kamer is circa 10m² groot. De kamer is voorzien van een laminaatvloer, een eigen wastafel en een inbouwkast. Er is een gezamenlijke keuken, een toilet, douche, berging van 8m² voor fietsen en een bijkeuken voor de wasmachine en droger.De huurprijs is inclusief gas, water en elektra. Echter betreft dit wel een voorschot.

Je vind de Kamer aan de Nicolaas_Maesstraat Enschede Nederland  te Enschede nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Kamer ligt in de stad Enschede aan de Nicolaas_Maesstraat Enschede Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Kamer in Enschede. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Kamer Nicolaas Maesstraat in Enschede wees er dan snel bij!

Meer informatie over Kamer Nicolaas Maesstraat in Enschede – Klik hier

Details van Kamer Nicolaas Maesstraat in Enschede

Prijs – 400.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 10

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Nicolaas_Maesstraat Enschede Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren