Niesgoet Ell Nederland in Ell via Huurflits

Niesgoet Ell Nederland-Het appartement is gelegen op de 1e en 2e verdieping;-Bereikbaar per lift!-Heerlijk ruime en lichte woonkamer v.v. een parketvloer en een sfeervolle loggia;-Veel lichtinval door de vele raampartijen!-Open keuken in hoekopstelling;-Grote ouderslaapkamer gesitueerd aan de galerijkant;-Geheel betegelde badkamer met douche en wastafelmeubel;-Op de verdieping bevinden zich de 2e slaapkamer en de royale bergruimte;-Goede afwerking en een uitstekende indeling!

Je vind de Appartement aan de Niesgoet Ell Nederland  te Ell nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Ell aan de Niesgoet Ell Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Ell. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Niesgoet in Ell wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Niesgoet in Ell – Klik hier

Details van Appartement Niesgoet in Ell

Prijs – 950.00
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 109

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Niesgoet Ell Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren