Nieuwburen Lemmer Nederland in Lemmer via Huurflits

Nieuwburen Lemmer NederlandHet appartement is voorzien van een ruime woonkamer, keuken, badkamer en twee slaapkamers. De woning bestaat uit totaal twee verdiepingen op de 2e en 3e etage. Tevens is er aan de achterzijde een dakterras te bereiken via de hal.De huurprijs bedraagt €1.050,- exclusief. Dit betekent dat huurder zelf gas, water, elektriciteit, televisie en internet dient te regelen.

Je vind de Appartement aan de Nieuwburen Lemmer Nederland  te Lemmer nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Lemmer aan de Nieuwburen Lemmer Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Lemmer. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Nieuwburen in Lemmer wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Nieuwburen in Lemmer – Klik hier

Details van Appartement Nieuwburen in Lemmer

Prijs – 1050.00
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 86

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Nieuwburen Lemmer Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren