Nieuwe Blekerstraat, Groningen, Netherlands in Groningen via Huurflits

Nieuwe Blekerstraat, Groningen, NetherlandsDeze goed onderhouden bovenwoning te huur in misschien wel een van de gezelligste en sfeervolste straten van Groningen.De woning is gelegen op de tweede verdieping, welke u bereikt via de gesloten portiek. De badkamer is opnieuw betegeld en er is een nieuwe cv-ketel geplaatst. De open woonkamer, eetkamer en keuken grenzen aan een fijn balkon waar in de zomer veel van de zon te zien is. De woning heeft één ruime slaapkamer met handige bergruimte.

Je vind de Appartement aan de Nieuwe Blekerstraat, Groningen, Netherlands  te Groningen nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Groningen aan de Nieuwe Blekerstraat, Groningen, Netherlands en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Groningen. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Nieuwe Blekerstraat in Groningen wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Nieuwe Blekerstraat in Groningen – Klik hier

Details van Appartement Nieuwe Blekerstraat in Groningen

Prijs – 900.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 45

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Nieuwe Blekerstraat, Groningen, Netherlands

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren