Nieuwe Kijk in Het Jatstraat in Groningen via Esteon

Nieuwe Kijk in Het JatstraatTE HUUR: 3-kamer woonhuis! Gelegen in Binnenstad, Groningen. Het heeft een totale oppervlakte van 90m2, met 3 kamer(s) en 2 slaapkamer(s). Voor een huurprijs van €1.250,- en een borgsom van €1.250,-. Voorzieningen: Tuin, parkeermogelijkheid, kinderen, dichtbij OV, vlakbij supermarkt, berging, dubbel glas, ligbad, vaatwasmachine. Het zal gestoffeerd opgeleverd worden. Een woonhuis naar jouw wens? Reageer!

Je vind een Woonhuis Te Huur in Groningen nu voor een scherpe prijs terug bij Esteon. Deze Woonhuis ligt in de stad Groningen aan de Nieuwe Kijk in Het Jatstraat en is snel beschikbaar. Via Esteon kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Woonhuis in Groningen. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Woonhuis Te Huur in Groningen wees er dan snel bij!

Meer informatie over Woonhuis Te Huur in Groningen – Klik hier

Details van Woonhuis Te Huur in Groningen

Prijs – 1250.00
Aantal personen – 2
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 90m2

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Nieuwe Kijk in Het Jatstraat

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Esteon voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren