Nieuwe Kijk in Het Jatstraat in Groningen via Esteon

Nieuwe Kijk in Het JatstraatTe huur voor €1.250,- per maand: een woonhuis van 90m2 met 3 kamers en 2 slaapkamer(s). Het wordt gestoffeerd opgeleverd. Voorzieningen: Tuin, parkeermogelijkheid, kinderen, dichtbij OV, vlakbij supermarkt, berging, dubbel glas, ligbad, vaatwasmachine. De borgsom bedraagt €1.250,-. Sluit deze woning aan bij jouw woonwensen?

Je vind een 3-kamer woonhuis te huur in Binnenstad, Groningen nu voor een scherpe prijs terug bij Esteon. Deze Woonhuis ligt in de stad Groningen aan de Nieuwe Kijk in Het Jatstraat en is snel beschikbaar. Via Esteon kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Woonhuis in Groningen. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in 3-kamer woonhuis te huur in Binnenstad, Groningen wees er dan snel bij!

Meer informatie over 3-kamer woonhuis te huur in Binnenstad, Groningen – Klik hier

Details van 3-kamer woonhuis te huur in Binnenstad, Groningen

Prijs – 1250.00
Aantal personen – 2
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 90m2

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Nieuwe Kijk in Het Jatstraat

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Esteon voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren