Nieuwe Kijk in Het Jatstraat in Groningen via Esteon

Nieuwe Kijk in Het JatstraatTe huur voor €1.500,- per maand: een 4-kamer woonhuis met een oppervlakte van 150m2. Het wordt gestoffeerd opgeleverd! Voorzieningen: Voorzieningen: Aparte WC, balkon of dakterras, parkeermogelijkheid, kinderen, dichtbij OV, vlakbij supermarkt, berging, ligbad.. Voldoet deze woning aan jouw wensen?

Je vind een Woonhuis te huur in Binnenstad, Groningen nu voor een scherpe prijs terug bij Esteon. Deze Woonhuis ligt in de stad Groningen aan de Nieuwe Kijk in Het Jatstraat en is snel beschikbaar. Via Esteon kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Woonhuis in Groningen. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Woonhuis te huur in Binnenstad, Groningen wees er dan snel bij!

Meer informatie over Woonhuis te huur in Binnenstad, Groningen – Klik hier

Details van Woonhuis te huur in Binnenstad, Groningen

Prijs – 1500.00
Aantal personen – 2
Aantal kamers – 4
Woonoppervlakte – 150m2

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Nieuwe Kijk in Het Jatstraat

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Esteon voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren