Nieuwe Prinsengracht, Amsterdam, North Holland, Netherlands in Amsterdam via Huurflits

Nieuwe Prinsengracht, Amsterdam, North Holland, NetherlandsTe huur per direct voor max. 6 maanden:Heerlijke lichte studio aan een rustige gracht, aan de rand van de binnenstad. De studio bevindt zich op de 4de verdieping van een grachtenpand. De ruimte is 40m2, beschikt over een eigen badkamer, een klein woongedeelte met keukenblok, een half afgescheiden slaapgedeelte met een 2-persoonsbed.Verder is de ruimte minimalistisch, maar praktisch gemeubileerd.De studio bevindt zich op 5 min loopafstand van metro’s en trams, naar alle hoeken van de stad. De Universiteit van Amsterdam is op 5 min lopen.Voorzieningen:- Centrale verwarming- Badkamer met douche, toilet, wasbak en badkamermeubel- Keukenblok met oven en magnetron, kook en keukengerei- Laundry-service- Schoonmaakservice- Gratis WIFI

Je vind de Studio aan de Nieuwe Prinsengracht, Amsterdam, North Holland, Netherlands  te Amsterdam nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Studio ligt in de stad Amsterdam aan de Nieuwe Prinsengracht, Amsterdam, North Holland, Netherlands en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Studio in Amsterdam. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Studio Nieuwe Prinsengracht in Amsterdam wees er dan snel bij!

Meer informatie over Studio Nieuwe Prinsengracht in Amsterdam – Klik hier

Details van Studio Nieuwe Prinsengracht in Amsterdam

Prijs – 1200.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 40

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Nieuwe Prinsengracht, Amsterdam, North Holland, Netherlands

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren