Nieuwe_Binnenweg Rotterdam Nederland in Rotterdam via Huurflits

Nieuwe_Binnenweg Rotterdam NederlandDit knusse appartement is gelegen op de eerste verdieping. Middels de entree is er toegang tot de keuken, woonkamer, slaapkamer en badkamer. De woonkamer is ruim van opzet en gelegen aan de voorzijde van het appartement. Vanuit de woonkamer is er toegang tot de keuken, welke is uitgerust met inbouwapparatuur.De woning is uitgerust met 1 volledige slaapkamer en een extra tussenkamer. Ideaal als kastenkamer of thuiswerkplek!De badkamer beschikt over een wastafel en een douche. Er is een separaat toilet aanwezig.

Je vind de Appartement aan de Nieuwe_Binnenweg Rotterdam Nederland  te Rotterdam nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Rotterdam aan de Nieuwe_Binnenweg Rotterdam Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Rotterdam. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Nieuwe Binnenweg in Rotterdam wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Nieuwe Binnenweg in Rotterdam – Klik hier

Details van Appartement Nieuwe Binnenweg in Rotterdam

Prijs – 1000.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 55

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Nieuwe_Binnenweg Rotterdam Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren